Aspvägen 10, Ludvika, Sweden

johan@jimmyselab.se

072-897 69 95

Badrumsrenovering

Vi vet att en badrumsrenovering kan kännas som en stor och skrämmande uppgift, men vi är här för att guida dig genom hela processen och se till att du får ett resultat du är nöjd med. I den här artikeln svarar vi på några vanliga frågor om badrumsrenovering och ger dig tips och råd på vägen.

Varför behöver man renovera badrummet?

Det finns många anledningar till att man kan vilja renovera sitt badrum. Kanske är det dags för en uppdatering av det gamla kaklet, eller så vill man byta ut den gamla duschen mot ett större och mer modernt alternativ. En badrumsrenovering kan också öka värdet på ditt hem och ge dig en känsla av lyx och avkoppling när du använder det.

Hur lång tid tar en badrumsrenovering?

Tiden det tar att renovera ett badrum beror på flera faktorer, som storlek på badrummet, vilka arbeten som behöver utföras och tillgängligheten av material. Generellt kan man säga att en badrumsrenovering tar mellan 2-4 veckor att slutföra.

Kom i kontakt med elektriker
  Kom i kontakt med rörmokare
   Fler tjänster vi utför

    Steg för steg: Hur går en badrumsrenovering till?

    • RRivning: Den första fasen av badrumsrenoveringen är att ta bort allt gammalt material, som kakel, toalett och handfat.
    • REl- och VVS-arbeten: Om du planerar att flytta på VVS eller el, är det viktigt att göra det innan det nya materialet installeras.
    • RInstallation av nytt material: När alla VVS- och el-arbeten är klara är det dags att installera det nya materialet. Detta inkluderar kakel, toalett, handfat, dusch och badkar.
    • RSlutlig kontroll: När allt material är installerat är det viktigt att göra en slutlig kontroll för att säkerställa att allt fungerar som det ska.