Aspvägen 10, Ludvika, Sweden

johan@jimmyselab.se

072-897 69 95

VVS

Som VVS-företag har vi märkt att det finns en del förvirring kring vad begreppet VVS egentligen står för. VVS står för Värme, Ventilation och Sanitet, vilket innefattar allt som har med installation, underhåll och reparation av rör, värmepumpar, kylsystem, ventilation, avlopp och mycket mer att göra.

Vad är skillnaden mellan en rörmokare och en VVS-installatör?

En rörmokare och en VVS-installatör kan verka som två liknande yrken, men det finns en del skillnader mellan de två. En rörmokare arbetar oftast med mindre projekt, såsom avloppsrensning och mindre reparationer av rör, medan en VVS-installatör kan utföra allt från mindre projekt till större installationer av system för uppvärmning, kylning och ventilation.

Hur kan en VVS-installatör hjälpa dig som privatperson, företag eller bostadsrättsförening?

Som VVS-installatör kan vi hjälpa både privatpersoner och företag med allt från mindre reparationer till större installationer av system för uppvärmning, kylning och ventilation. Vi erbjuder även serviceavtal för regelbunden underhåll av era system för att undvika kostsamma och oväntade problem i framtiden. För bostadsrättsföreningar kan vi erbjuda helhetslösningar för fastighetens VVS-system och hjälpa till med både planering och genomförande av renoveringsprojekt.

Kom i kontakt med elektriker
  Kom i kontakt med rörmokare
   Fler tjänster vi utför

    Varför välja Jimmys El & VVS i Ludvika?

    Vi på Jimmys El & VVS i Ludvika är ett pålitligt och erfaret VVS-företag som arbetar med både stora och små projekt. Vi erbjuder högkvalitativa tjänster till konkurrenskraftiga priser och vårt mål är alltid att leverera en hög servicenivå och kundnöjdhet. Vårt team av kvalificerade och erfarna VVS-installatörer arbetar med allt från mindre reparationer till större installationer och vi ser till att allt arbete utförs med noggrannhet och precision.

    Kontakta oss på Jimmys El & VVS i Ludvika för alla era VVS-behov. Vi är mer än glada att hjälpa dig med alla dina frågor och behov kring VVS.