Aspvägen 10, Ludvika, Sweden

johan@jimmyselab.se

072-897 69 95

Om oss

Kunskap är A och O

När det kommer till att hantera el- och VVS-problem i Dalarna är det av yttersta vikt att ha den nödvändiga kunskapen och erfarenheten för att utföra arbetet på ett säkert och hållbart sätt med en lång livslängd. Vårt företag besitter den expertis som krävs för att leverera skräddarsydda och kundanpassade lösningar som tillgodoser alla typer av behov. Våra rörmokare och elektriker i Dalarna utför ett brett spektrum av tjänster, från köksrenoveringar till badrumsrenoveringar och installationer av olika VVS-produkter.

Om oss på Jimmys El & VVS

Går du i tankarna på att installera golvvärme eller byta avlopp? Istället för att behöva kontakta två firmor och krångla hjälper vi på Jimmys El & VVS dig. Vi har behöriga rörmokare och elektriker vilket resulterar i mindre krångel, lägre priser och smidigare lösningar. Dessutom erbjuder vi fantastiska garantier på alla våra arbeten utförda.

Flexibilitet är vårt motto

Vi är ett mycket flexibelt el- och VVS-företag som strävar efter att hitta lösningar som passar just dig och dina behov. För att tillgodose dina önskemål kan vi även utföra uppdrag efter kontorstid eftersom vi förstår att det kan vara svårt att ha tid på dagtid. Dessutom kan vi ta hand om jourarbeten om olyckan är framme och det finns ett akut problem som behöver lösas snabbt, till exempel en vattenläcka eller stopp i toaletten.

Tveka inte att höra av dig till oss för att boka ett kostnadsfritt platsbesök. Våra rörmokare och elektriker i Dalarna hjälper dig gärna att hitta den bästa lösningen för dina behov och ge dig den expertis och kunskap som du behöver för att få arbetet gjort på ett säkert och hållbart sätt.