Aspvägen 10, Ludvika, Sweden

johan@jimmyselab.se

072-897 69 95

Rörmokeri

På Jimmys El & VVS kan vi hjälpa dig med allt från avloppsreparationer till kök- och badrumsrenoveringar. Här är några frågor som vi ofta får från våra kunder:

Hur kan våra rörmokare hjälpa dig?

Vi på Jimmys El & VVS har lång erfarenhet av rörmokeri och vi kan hjälpa dig med allt från mindre reparationer till stora projekt. Vi kan även ge dig råd och tips om hur du kan underhålla dina rör för att förebygga framtida problem. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig!

Hur lagar vi avlopp?

Avloppsproblem kan vara både frustrerande och dyra att fixa. Hos Jimmys El & VVS har vi de rätta verktygen och den kunskap som krävs för att laga avloppet på ett effektivt sätt. Vi kan också ge dig råd om hur du kan undvika framtida avloppsproblem genom regelbunden underhållning av dina avlopp.

Kan vi hjälpa till med kök- och badrumsrenoveringar?

Ja, självklart! Vi har erfarenhet av kök- och badrumsrenoveringar och kan hjälpa dig med allt från att installera nya rör och avlopp till att byta ut gamla rör. Vi kan också ge dig råd om vilka rör och avlopp som passar bäst för ditt kök eller badrum.

Kom i kontakt med elektriker
  Kom i kontakt med rörmokare
   Fler tjänster vi utför

    Vilken annan hjälp kan en rörmokare erbjuda?

    Utöver avloppsreparationer och kök- och badrumsrenoveringar kan vi på Jimmys El & VVS också hjälpa dig med andra rörrelaterade problem. Det kan vara allt från att byta ut gamla rör till att installera nya vattenuppvärmningssystem. Vi är här för att hjälpa dig med allt som har med rör att göra!

    Sammanfattningsvis är Jimmys El & VVS experter inom rörmokeri och vi kan hjälpa dig med alla dina rörrelaterade problem. Vi har lång erfarenhet och vi är redo att hjälpa dig med allt från mindre reparationer till större projekt. Tveka inte att kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig i Ludvika och Dalarnas län!